In general putem incadra carucioare copii in 3 mari categorii:
- Carucioare cu landou: sunt carucioarele pentru copii care au atasat un landou - permite nou nascutilor pana in 6 luni sa stea la orizontala, culcati pe o suprafata mai tare pentru a le mentine coloana vertebrala dreapta. Acest tip de carucior este recomandat in special pentru copiii nou-nascuti, cu varsta 0-6 luni. El poate fi folosit si dupa aceasta varsta prin detasarea landoului si folosirea caruciorului propriu-zis.
- Carucioare sport: sunt cele care sunt majoritare pe piata si se pot folosi pentru copiii cu varste peste 6 luni. In aceasta categorie sunt incluse si carucioarele tip umbrela, foarte usor de manevrat si care cantaresc si mai putin. Pe acestea le puteti gasi foarte usor cautand dupa "carucioare copii ieftine".
- Carucioare 3 in 1: sunt carucioare pentru copii cele mai complete dar si cele mai scumpe pentru ca au in componenta 3 piese care in mod normal s-ar achizitiona separat. Este vorba de caruciorul in sine, landoul si scoica (uzual "scoicuta") care se foloseste pentru asezarea micutului in masina. Scoica poate fi folosita si atunci cand dam de mancare bebelusului, este mai comod si mai usor pentru parinti.
Pentru oricare dintre modelele de carucioare copii descrise mai sus a-ti alege, cu o cautare temeinica puteti gasi si carucioare copii ieftine care sa va salveze bugetul. Este un aspect foarte important mai ales cand aveti nevoie de carucioare pentru gemeni.
Folosind optiunea "Cauta in site" de mai sus, va oferim posibilitatea de a alege caruciorul ieftin pe care il doriti. Puteti compara mai multe tipuri si marci de carucioare si alege pe cel mai ieftin si bun.