Scutece-chilotel Pampers Pants Mega Box 4 Maxi 104 buc

Denumire produs: Scutece-chilotel Pampers Pants Mega Box 4 Maxi, 8-14 kg, 104 buc

Cand bebelusul tau devine mai activ si incepe sa nu mai stea la schimbat, scutecele devin greu de pus. Atunci stii ca este timpul pentru Pampers Pants. Scutecele-chilotel sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!) si ii ofera micutului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Datorita fixarii de jur imprejur se adapteaza miscarilor bebelusului tau, pentru o ajustare perfecta si confort. Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii, pentru un scutec mai putin voluminos* si o tine departe de piela bebelusului tau.

>> Oferta Speciala eMAG – 35% REDUCERE! <<

Avantajele acestui tip de scutec:
3 canale absorbante – Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii si la retinerea ei pentru pana la 12 ore.
Micro-perle absorbante – Un strat interior, cu micro-perle, ce absoarbe si retine umezeala.
Lasa pielea sa respire -Materialele cu micro-pori ajuta la mentinerea circularii aerului proaspat in interiorul scutecului, pentru ca pielea bebelusului tau sa ramana uscata.
Fixare de jur imprejur – Banda elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la miscarile bebelusului, pentru o ajustare perfecta.

Vezi aici un scurt video cum se folosesc scutecele-chilotel:

Acest pachet contine 104 scutece si este recomandat pentru bebelusii cu greutatea intre 8 si 14Kg.

Produs oferit de eMAG – verifica aici Oferta Speciala

Rate this post